Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Snel en gemakkelijk van uw zand afkomen? Dat kan met een zand container huren! Hoewel zand voor de kids misschien heel leuk is om mee te spelen, zitten wij vaak niet te wachten op het bouwen van een zandkasteel. Vaak zou het ook wel een heel groot zandkasteel moeten worden als we kijken naar zand dat vrijkomt bij een doorsnee klus. Waar we ons daarentegen vaak wél mee bezig houden tijdens het klussen is de vraag waar we al ons zand- en grondafval gaan laten. Het simpele antwoord is bij Afvalcontainers Drechtsteden. Hoe? Met het huren van een container natuurlijk! Meer weten over de zandcontainer? Lees dan snel verder, dan vertellen we je alles wat je weten moet het huren van een afzetcontainer!

Maak kennis met een zand container huren

Het huren van een container is een gemakkelijke, veilige en snelle manier om zand af te voeren. Alle containers zijn simpelweg te bestellen via onze webshop, waarna wij ze bij u op een datum en locatie naar keuze komen plaatsen. Vanaf dit moment kunt u uw afval kwijt in de container en hoeft u dus zelf de deur niet meer uit voor het afvoeren van afval. Wanneer u klaar bent met de zand container, maakt u meteen een ophaalafspraak en zo komen wij de zandcontainer zo snel mogelijk bij u ophalen. Zo heeft u de huurperiode van de container zelf in de hand en gebruikt u de container zo lang als dat u deze nodig heeft!

Wat mag ik afvoeren met een zand container huren?

De zandcontainer is een van de vele containers in ons aanbod. Waar onze bouwafvalcontainer, grofvuil container, bouwcontainer, puincontainer en houtcontainer niet geschikt zijn voor zand, is onze grondcontainer dat wel! De grondcontainer is namelijk gericht op grondafval en dit bestaat uit zand, veen, aarde, klein, tuinaarde, graszoden en grasmatten. Let op: het gaat hierbij om schoon afval! Dit wil zeggen dat het afval niet vermengd mag zijn met boomstronken, wortels, grind, olie, hout, plastic en PFOA bij een zand container huren. PFOA is een gevaarlijke / giftige stof en komt vaak voor in gebieden waar voorheen fabrieken en tankstations hebben gestaan.

Wat kost het huren van een zandcontainer?

Bij Afvalcontainers Drechtsteden kan een zand container huren tegen voordelige all-in tarieven. De kosten voor het plaatsen van de container, het afvoeren van de container, het verwerken van het afval (inclusief milieutoeslagen) en vier weken containerhuur zijn namelijk al inbegrepen bij de prijzen in onze webshop. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en hoeft u niet voor verrassingen komen te staan. De prijs voor een zand container is vervolgens afhankelijk van het formaat van de zand container. Bij een zand container huren heeft u namelijk de keuze uit een zandcontainer van 3m3 en een afvalcontainer van 6m3. Let op: kies bij twijfel altijd voor de grotere container. Over het algemeen valt de daadwerkelijke hoeveelheid afval namelijk hoger uit dan van tevoren gedacht.

Meteen een zand container huren?

Bestel dan meteen uw zandcontainer via slechts enkele klikken in de webshop. Hulp nodig bij een zand container huren? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 078-6222203 of door te mailen naar info@afvalcontainersdrechtsteden.nl, we helpen u graag!