Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Levering en plaatsing

Laatste update op 29 augustus 2018

Ik woon niet in regio Drechtsteden, kan ik alsnog een container bestellen?

Ja dat kan. Wij leveren afvalcontainers in heel Drechtsteden vanaf ons eigen terrein. Woont u daarbuiten? Ook dan kunnen wij containers leveren. Door heel Nederland werken wij samen met onze partners.

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van een afvalcontainer?

In de meeste gevallen niet. Gemeenten in Nederland hanteren allemaal verschillende voorwaarden voor een vergunning, maar in veel gevallen heeft u voor een korte periode geen vergunning nodig voor een afvalcontainer. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met uw gemeente.

Wanneer wordt mijn container geplaatst?

Als u een container besteld (op werkdagen) wordt deze binnen 24 uur de volgende werkdag geplaatst. De chauffeur zal uw container op de afgesproken dag en op de plaats van uw keuze afleveren.

Moet ik aanwezig zijn bij het plaatsen van de container?

Bij het plaatsen van een container vragen wij om daarbij aanwezig te zijn. U kunt dan samen met de chauffeur de gewenste locatie bepalen. Mocht het niet mogelijk zijn om aanwezig te zijn tijdens het plaatsen van de container dan kunt u tijdens het bestellen van uw container bij het vak ‘bestelnotities’ aangeven waar de container geplaatst moet worden. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen

Hoe lang mag mijn container blijven staan?

Uw container mag na plaatsing 8 weken blijven staan, dit is in de prijs inbegrepen. Wilt u de container langer laten staan? Dan wordt er huur in rekening gebracht. De kosten hiervoor bedragen €2,- (excl. BTW) per dag. Neem hiervoor even contact met ons op: 078 – 622 22 03.

Is uw container vol? Geef dit dan zsm aan ons door. Vul hiervoor het ophaalformulier in.

De container is vol en mag opgehaald of omgewisseld worden, wat nu?

Voor het ophalen van uw container kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Wilt u uw container omwisselen? Dan kunt u een nieuwe container bestellen via het bestelproces en bij het afrekenen aangeven dat u een container wilt omwisselen.

Moet ik aanwezig zijn bij het ophalen van de container?

Bij het ophalen van de container is het niet noodzakelijk dat u aanwezig bent. Het is echter wel belangrijk dat de container goed bereikbaar is voor de chauffeur.

Mag de container verplaatst worden?

Nee dit mag niet. De container moet blijven staan zoals de chauffeur de container geplaatst heeft. Eventuele schade bij het toch verplaatsen van de container zijn voor rekening van de klant.

Kan de container op mijn oprit, terrein of tuin geplaatst worden?

Dit is mogelijk zolang er voldoende ruimte is. Het is aan de chauffeur om dit ter plekke te beoordelen en te besluiten in verband met de ruimte die de vrachtwagen nodig heeft voor het plaatsen en afvoeren van de container. Let op: Het plaatsen van een container op uw eigen oprit, terrein of tuin is altijd op eigen risico.

Kan de dag van levering nog veranderd worden?

U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen via: 078-6222203

Leveren jullie ook containers in het weekend?

Wij leveren containers op zaterdag tussen 08:00 tot 17:00 uur. Hiervoor vragen wij een toeslag van € 25,00 excl. BTW. Op zondag zijn wij gesloten.

Wordt er een afdekzeil geleverd bij de container?

Nee er wordt geen afdekzeil meegeleverd bij de afvalcontainer.

Wat zijn de kosten voor het plaatsen en afvoeren van een afvalcontainer?

Alle prijzen op onze website zijn all-in prijzen. Dit betekend dat wij voor dit bedrag de afvalcontainer zullen plaatsen, afvoeren inclusief het verwerken van het afval en inclusief 8 weken huur.

Wat zijn de afmetingen van de verschillende containers?

Onze containers hebben de volgende afmetingen:

  • 3m3 container: 225cm (l) x 150cm (b) x 100cm (h)
  • 6m3 container: 350cm (l) x 180cm (b) x 105cm (h)
  • 9m3 container: 390cm (l) x 180cm (b) x 160cm (h)
  • 9m3 gesloten container: 370cm(l) x 170cm(b) x 190cm(h)

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem nu contact met ons op!