Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Uitleg bij het bestellen en huren van een afvalcontainer bij een containerverhuur

Bent u aan het klussen in huis en heeft u daardoor een grote hoeveelheid afval, die u nergens kwijt kunt, dan kunt u nu snel en voordelig een afvalcontainer huren bij onze containerverhuur. Wij hebben al jaren ervaring als containerverhuur en staan bekend als een betrouwbare verhuurder. Wilt u van tevoren weten hoe het hele bestelproces en de verhuurperiode in zijn werk gaan, dan kunt u het best de onderstaande tekst doornemen. Hierin wordt van begin tot eind uitgelegd wat u kan verwachten en waar u rekening mee moet houden bij het bestellen van een afvalcontainer.

Welke keuzes moet ik maken bij het bestellen van een container?

U hoeft bij het bestellen van een afvalcontainer niet veel keuzes te maken, maar het is wel belangrijk dat u de juiste keuzes maakt, zodat u niet met extra kosten komt te zitten. Als u op onze website bent kunt u kiezen voor de categorie ‘container bestellen’, waarna zes verschillende categorieën verschijnen. Dit zijn de zes type afvalcontainers die onze containerverhuur aanbiedt, namelijk de bouw afvalcontainer, de hout afvalcontainer, de puin afvalcontainer, de grofvuil afvalcontainer, de grond afvalcontainer en de groenafvalcontainer. Op elke pagina van de soort afvalcontainer staat aangegeven welk materiaal u met de afvalcontainer mag afvoeren en welk materiaal u niet met de afvalcontainer af mag voeren. Zodra u de afvalcontainer heeft gevonden met het afval wat u graag wilt deponeren kunt u kiezen voor het formaat afvalcontainer. Er zijn verschillende soorten maten en in sommige gevallen kunt u zelfs kiezen voor een open of gesloten afvalcontainer. U kunt bij het formaat voor de zekerheid soms beter voor een grotere afvalcontainer kiezen als u twijfelt tussen twee formaten. U heeft namelijk vaak meer afval dan u denkt. Als u voor een open afvalcontainer kiest, wat in het merendeel van de gevallen zo is, dan kunt u eventueel op onze website een afdekzeil met touw aanschaffen om over de afvalcontainer te plaatsen. Het afdekzeil kan handig van pas komen om te voorkomen dat derden afval in uw container gooien. Mocht het zo zijn dat wij het afdekzeil momenteel niet aanbieden dan kunt u ook altijd bij de bouwmarkt een afdekzeil aanschaffen.

Wanneer u de afvalcontainer (en eventuele andere producten) heeft aangeklikt (door middel van ‘bestel direct’) dan kunt u in het winkelmandje (het vrachtwagenicoontje) het overzicht zien van alle producten die u wilt gaan afrekenen. Hierbij staat nogmaals aangegeven welke materialen in de door u gekozen afvalcontainer mogen worden gedeponeerd. Controleer nogmaals goed of de afvalsoort die u wilt afvoeren hierin mag worden afgevoerd. Als u alles gecontroleerd heeft kunt u doorgaan naar het afrekengedeelte van het bestelproces. U wordt bij onze containerverhuur niet eerst verplicht tot het aanmaken van een account. U kunt uw gegevens dus eenmalig invullen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om wel een account aan te maken als u dat liever heeft. De gegevens die wij nodig hebben voor het afleveren van de afvalcontainer zijn: uw naam, telefoonnummer, emailadres en natuurlijk uw adres. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld komt u in het laatste gedeelte van het bestelproces, namelijk de wijze waarop u wilt afrekenen. U kunt gebruik maken van uw creditcard, maar ook iDeal of andere online afrekenmethodes. Zodra u heeft afgerekend krijgt u van ons een bevestiging en zullen wij de afvalcontainer op de afgesproken datum bij u afleveren. Mocht u nog andere vragen hebben dan in de tekst besproken, dan kunt u kijken bij veelgestelde vragen. Als het antwoord op uw vraag daar niet wordt gegeven dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer of contactformulier (op de website). Onze medewerkers beantwoorden dan al uw vragen over containerverhuur.

Het wisselen van de container of het ophalen van de container aangeven via de containerverhuur website

Wanneer u de afvalcontainer wilt laten wisselen en/of wanneer u de afvalcontainer wilt laten ophalen, dan kunt u dat aangeven via onze containerverhuur website. Als u op de containerverhuur website zit kunt u klikken op ‘container ophalen’. Via het formulier op de containerverhuur website kunt u vervolgens aangeven dat u de afvalcontainer wilt laten ophalen. Hiervoor zijn enkele gegevens nodig zoals uw adres, emailadres, het ordernummer en de datum. Vervolgens proberen wij de afvalcontainer binnen 48 uur bij u op te halen. In drukke periodes kan dit eventueel langer duren. Ook kan het langer duren wanneer u het formulier in het weekend invult. U kunt de afvalcontainer uiteraard ook langer dan de inbegrepen 4 weken laten staan, maar dan betaalt u wel een aantal euro’s per dag. Mocht het zijn dat u een afdekzeil bij ons op de website of via een bouwmarkt heeft aangeschaft, dan moet u deze eraf halen voor de medewerker de container komt ophalen. U hoeft hier overigens niet thuis aanwezig voor te zijn, zolang onze collega de afvalcontainer zonder problemen kan verwijderen. Onze collega zal bij het ophalen van de afvalcontainer controleren of er eventueel schade aan de afvalcontainer zit. Ook zal onze collega opmeten of de afvalcontainer niet boven de maximale hoogte is gevuld. Wanneer u een nieuwe afvalcontainer nodig heeft en degene die u nu heeft vol zit dan kunt u via onze containerverhuur een nieuwe afvalcontainer bestellen. U kunt dan hetzelfde bestelproces als hierboven volgen met als uitzondering dat u aanvinkt dat het om een wissel gaat. Onze collega komt vervolgens op de afgesproken datum de volle afvalcontainer verwijderen en vervangen door een nieuwe, lege afvalcontainer.