Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Hoewel onze naam anders doet vermoeden hebben wij niet alleen in onze eigen regio container verhuur mogelijk gemaakt, maar ook buiten onze regio! Door nauwe samenwerkingen met partners, kunnen wij niet alleen in de regio Drechtsteden containers leveren maar door heel Nederland en daar zijn wij heel erg trots op. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder! Dan vertellen we u meer over Afvalcontainers Drechtsteden en over onze partners!

De start van onze regio container verhuur

Afvalcontainers Drechtsteden is onderdeel van Recycling Centrale Korevaar (RCK), een familiebedrijf gestart in de Alblasserwaard. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis en tools om afval afvoeren gemakkelijk, veilig, snel én voordelig te maken tijdens iedere verbouwing of klus. Het is onze missie om afvalstoffen op een dusdanige manier te verwerken dat we afval om kunnen zetten naar nuttige grondstoffen voor de volgende generatie, binnen én buiten onze regio container verhuur. Hierbij hebben we oog voor uw gemak en tegelijkertijd oog voor onze toekomst. Het ontzorgen en verzorgen van u, uw klus én uw omgeving is waar het voor ons om draait. Alleen komen we ver, maar samen komen we verder!

Containerspecialisten buiten onze regio container verhuur

Wanneer we zeggen in iedere regio container verhuur, bedoelen we ook écht in iedere regio. Onze partners vestigen zich namelijk door heel Nederland. Onderstaand hebben we ze voor u op een rij gezet en zo weet u in welke regio container specialisten met ons samenwerken.

• Afvalcontainers Midden Nederland
• Afvalcontainers Zuid Holland
• Afvalcontainers Korevaar

Bestel daarom snel uw container bij Afvalcontainers Drechtsteden, dan zorgen wij er zelf óf samen met onze partners voor dat wij uw ideale container bij u komen plaatsen… binnen én buiten Drechtsteden!

Het aanbod in onze regio container verhuur

Bij Afvalcontainers Drechtsteden hebben we in totaal zes containersoorten in ons aanbod: Bouwcontainers, puincontainers, grofvuil containers, grondcontainers, houtcontainers en groencontainers. De bouwcontainers en grofvuil containers zijn hierbij gericht op gemengd afval, oftewel: een afvalstroom die bestaat uit meerde soorten afval. De overige containers zijn gericht op een losse afvalstroom en bij deze containers is het dan ook de bedoeling dat u de afvalstroom scheidt van andere afvalstromen. In tegenstelling tot bij de bouwafval en grofvuil container hoeven wij het afval uit deze containers dan ook niet meer te scheiden bij het afvoeren van uw afval. Dit is dan ook de reden dat deze containers goedkoper zijn dan een bouwafval of grofvuil afvalcontainer. Benieuwd naar hoe het huren van een afvalcontainer in zijn werk gaat bij Afvalcontainers Drechtsteden, binnen én buiten onze regio container verhuur? Check dan onze werkwijze!

Een container bestellen?

Bekijk snel ons aanbod binnen én buiten onze regio container verhuur. Meer weten over hoe het huren van een container in zijn werk gaat? Check dan onze werkwijze!

Voor overige vragen over een vuilcontainer huren of over hoe het nu precies met partners in uw regio container verhuur? Neem dan snel contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen! We leggen het u graag uit!