Skip to main content
 • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
 • Geen borg
 • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
 • Bestellen zonder account mogelijk
 • All-in prijzen

Puincontainer huren

Puincontainer huren? Leverbaar in diverse formaten:

Binnenkort flink verbouwen? Dat wordt puin afvoeren. Gelukkig kunt u bij Afvalcontainers Drechtsteden snel en voordelig een puincontainer huren voor puin afvoeren van alle soorten en maten! Wij bieden namelijk verschillende mogelijkheden voor het afvoeren van zowel grote als kleinere hoeveelheden puin. Ons aanbod bestaat uit puincontainers in diverse formaten, waaronder de puincontainer 3m³, puincontainer 6m³, puincontainer 9m³ en de gesloten puincontainer 9m³.  Zo kunt u altijd een puincontainer huren die geschikt is voor uw situatie specifiek en de hoeveelheid puin afvoeren die hierbij komt kijken.

Wat mag u afvoeren?

 • Beton (kleiner dan 50cm)
 • Metselwerk
 • Stenen
 • Grind
 • Klinkers
 • Natuursteen
 • Kalkzandsteen

Wat mag niet afvoeren?

 • Gipshoudend puin
 • Asfalt
 • Poriso en overige zachte puinsoorten
 • Dakgrind
 • Gevaarlijk afval
 • Ander afval dan puin
 • Asbest/asbestgelijkend materiaal

Snel en voordelig een puincontainer huren

Naast dat u bij ons snel en voordelig een puincontainer kunt huren voor puin afvoeren, zijn er in het algemeen ook nog een aantal voordelen van het huren van een container: een afvalcontainer huren maakt puin afvoeren namelijk een stuk gemakkelijker dan de vele ritjes naar de milieustraat. Dankzij puincontainers in diverse formaten hoeft u niet steeds weer naar een stortplaats te rijden want wanneer u bij ons een puincontainer huurt, zorgen wij ervoor dat het puin wordt afgevoerd en verwerkt. Bij Afvalcontainers Drechtsteden is de ophaalservice namelijk ook inbegrepen bij puin afvoeren. Bent u klaar met de werkzaamheden? Dan komen wij de container bij u op locatie ophalen. In principe mag u de puincontainer gedurende acht weken gebruiken maar in overleg kan dit uiteraard ook aangepast worden naar een kortere of langere periode, volledig naar uw wens. Wilt u graag voor een langere periode de puincontainer huren voor puin afvoeren, dan kan dat tegen extra kosten. Wanneer u eerder klaar bent met puin afvoeren of wanneer u op voorhand al weet dat u de container voor een kortere periode wilt behouden, kan dit kosteloos geregeld worden. Niet tevreden over de service? Neem contact op via deze pagina en wij helpen u graag verder.

Puincontainer huren in Drechtsteden

U kunt bij Afvalcontainers Drechtsteden een puincontainer huren voor de beste complete prijs, zonder addertjes onder het gras. De services die wij aanbieden zijn bij onze prijzen inbegrepen en ook eventuele milieutoeslagen voor puin afvoeren worden hier al in verwerkt. Voor één prijs zullen wij dus uw container zowel plaatsen als ophalen, uw puin afvoeren en het vervolgens verwerken. Heeft u op korte termijn een puincontainer nodig? Dat is geen enkel probleem. Bestel op werkdagen vóór 12.00 uur een puincontainer, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende werkdag bij u geleverd wordt. Uiteraard alleen indien u dat graag wenst. Puin afvoeren is daarmee nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Meer informatie over puin afvoeren

Wilt u graag puin afvoeren maar heeft u nog geen idee hoe? Op deze pagina leest u alles over de mogelijkheden van een puincontainer huren, puin afvoeren en de verschillende soorten puincontainers. Zoals aangegeven zijn de puincontainers van Afvalcontainers Drechtsteden leverbaar in diverse formaten voor zodat puin afvoeren mogelijk is voor diverse hoeveelheden puin. De prijs die u voor een puincontainer betaald en dus voor puin afvoeren, is ook afhankelijk van het formaat. Hiernaast staat beschreven wat u wel en niet mag afvoeren met een puincontainer. Staat uw soort afval er niet tussen? Dan behoort dit afval hoogstwaarschijnlijk niet tot puin afvoeren en dan is een puincontainer misschien niet wat u zoekt. Kijk in dat geval bij onze andere containers, wij leveren naast containers voor puinafvoeren namelijk ook diverse andere soorten afvalcontainers. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een bouwafval container, een houtcontainer, een groenafval container, een grondcontainer en/of een grofvuil container.

Heeft u alsnog vragen over het huren van een puincontainer of puin afvoeren? Neem contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons op 078-6222203.

Vragen? Bel direct: 078-6222203 / Veelgestelde vragen

Puin afvoeren? Kies de juiste puincontainer

Welke type container geschikt is voor uw situatie? Dat ligt aan het type afval en de hoeveelheid afval. Puin afvoeren lijkt een relatief breed begrip maar is al snel te verwarren met andere types afval afvoeren. Bij het huren van een container is het daarom van belang om zo snel mogelijk in kaart te brengen met wat voor type afval u te maken heeft, of dit type wel daadwerkelijk tot puin afvoeren behoort en of dit afval dus ook in een puincontainer terecht kan. Met de vele verschillende soorten containers is het dan ook belangrijk dat u direct de juiste keuze maakt en wij helpen u natuurlijk graag op weg bij het maken van deze keuze over een puin afvoeren en een puincontainer huren. Wilt u graag afval afvoeren zoals hout, plastic, kunststof, glaswol en dergelijke? Dan kunt u bijvoorbeeld beter een bouwafval container huren. Wilt u graag alleen schoon puin afvoeren? Dan kunt u zeker een puincontainer huren. Mocht u nog twijfelen over de juiste keuze, aarzel dan niet en neem dan snel contact met ons op.

Diverse formaten puincontainers

Valt uw afval daadwerkelijk onder puin afvoeren en wilt u daarom graag een puincontainer huren? Dan dient u ook nog rekening te houden met de verwachte hoeveelheid puin afvoeren. Uit ervaring weten we dat de uiteindelijk hoeveelheid puin afvoeren in werkelijkheid altijd wat meer is dan de verwachte hoeveelheid puin afvoeren. Houd er dus rekening mee dat u bij het bestelproces de verwachte hoeveelheid puin afvoeren naar boven afrondt. Op basis daarvan kunt u de juiste keuze maken voor een puincontainer.

Puin afvoeren in de regio Drechtsteden

Naast de voordelige prijs, profiteert u bij Afvalcontainers Drechtsteden ook nog eens van een goede service bij puin afvoeren. Na uw bestelling komen wij de door u gekozen container bij u op locatie plaatsen op een datum die u schikt. Deze komen we na de besproken periode ook weer ophalen, zodat wij vervolgens kunnen starten met het puin afvoeren en verwerken, u hoeft hier verder niets voor te doen. Hoewel de naam anders doet vermoeden, leveren wij de puincontainers niet alleen in de regio Drechtsteden maar op iedere gewenste locatie in heel Nederland. Dit is mogelijk dankzij onze samenwerkingen met diverse partners in het land. Dit geldt ook voor onze overige afvalcontainers. Puin afvoeren was nog nooit zo simpel!

Klantervaringen

Benieuwd naar de ervaring van andere klanten? Lees hier al onze reviews!