Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Hoera, wij hebben een mijlpaal bereikt! Afvalcontainers Drechtsteden heeft deze maand haar 500e review gekregen via de Feedback Company. Met een gemiddelde score van 9 (van de 10) zijn wij niet alleen trots dat onze dienst zo goed wordt ontvangen, maar ook dat we samen met u de wereld steeds een stukje groener mogen maken. Met een puincontainer 6m3 huren, of een van onze andere containers, kiest u namelijk niet alleen voor gemak maar ook voor duurzaamheid. Uw puinafval wordt namelijk omgezet naar puingranulaat, en dit wordt weer gebruikt in de aanleg van nieuwe wegen. Zo hoeven we steeds minder afval te verbranden én hebben we minder nieuwe grondstoffen nodig. Oftewel: minder CO2-uitstoot en minder uitputting van bronnen! Kies vandaag nog voor een puincontainer huren!

Wat is de Feedback Company?

De Feedback Company is een specialist in reputatiemanagement en helpt haar klanten hier dan ook graag bij. Met de meest innovatieve technologieën verzamelen zij reviews die zijn geschreven door échte mensen en voldoen aan strenge betrouwbaarheidseisen. Afvalcontainers Drechtsteden is dan ook al jaren aangesloten bij de Feedback Company en zo hebben wij voor een puincontainer 6m3 huren al onze 500e review behaald.

Meer over Afvalcontainers Drechtsteden

Afvalcontainers Drechtsteden is de afval- en containerspecialist van regio Drechtsteden. Met zes containers in het aanbod is niet alleen een puincontainer huren mogelijk, maar ook een bouwcontainer, grofvuil container, houtcontainer, groencontainer of grondcontainer. Indien u op werkdagen voor 12:00 bestelt bij een puincontainer huren, kunnen wij deze container vanaf de eerstvolgende werkdag al leveren. Daarnaast hanteren wij bij Afvalcontainers Drechtsteden voordelige en transparante all-in tarieven bij een puincontainer 6m3 huren. De volgende services zijn namelijk al inbegrepen bij de prijzen in onze webshop:

• Het plaatsen van de container
• Het afvoeren van de container
• Het verwerken van uw afval
• Vier weken containerverhuur

De huurperiode is te verlengen tegen een tarief van €2,- per extra dag (exclusief btw).

Hoe werkt een container
huren?

Alle containers, zo ook de puincontainers, zijn te bestellen via onze webshop. Eenmaal de juiste containersoort en het containerformaat gekozen, rekent u de container af via een betaling via iDEAL. Binnen de bestelling geeft u direct aan waar en wanneer u de container graag zou willen ontvangen. Op de afgesproken datum en locatie komen wij de container vervolgens plaatsen, waarna u direct kunt starten met het afvoeren van uw puin. Klaar met de puincontainer 6m3 huren? Maak dan een ophaalafspraak, dan komen wij de container zo snel mogelijk weer bij u ophalen. Meer weten over een puincontainer huren? Check onze werkwijze!

Meteen een puincontainer 6m3 huren?

Ga dan direct naar de webshop en bestel de puincontainer 6m3 die past bij uw klus! Vragen over een puincontainer huren? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

puincontainer 6m3