Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Binnenkort verbouwen? Dat brengt vaak een flinke takenlijst met zich mee! Het afvoeren van afval is over het algemeen dan ook niet het meest leuke of spannende om over na te denken. Toch is het een onderdeel waarmee u veel tijd en moeite kan besparen en geeft het een hoop rust wanneer het zo snel mogelijk geregeld is. Kies daarom tijdig voor een puinbak bestellen, zodat u zich daarna kan richten op de zaken die u belangrijk vindt. In dit artikel helpen we u dan ook graag op weg bij uw verbouwing en vertellen we u alle ins en outs over een puinbak bestellen.

Structuur is uw prioriteit

Een verbouwing kan vrij overweldigend zijn. Daarom is het vanaf moment één dan ook zo belangrijk om een lijstje te maken met wat er allemaal gedaan en geregeld moet worden. Dit geldt voor de voorbereidingen en werkzaamheden tijdens de verbouwing, maar óók voor bijzaken en benodigdheden die bij uw verbouwing komen kijken. Denk hierbij aan het…

  • Opruimen, klaarzetten en eventueel voorbehandelen van bepaalde ruimtes;
  • Noteren van de klussen die verricht moeten worden;
  • Aanschaffen van alle benodigdheden;
  • Bestellen van een puinbak voor het afvoeren van uw afval;
  • Maken van een onderlinge verdeling (wie gaat wat doen?).

Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet bij uw verbouwing en dat alles zo gestructureerd mogelijk verloopt. Doe deze lijst niet weg voordat uw verbouwing is afgerond en vul hem tijdens de verbouwing aan waar nodig. Zelfs in de ruimte is puin te vinden, dus structuur op aarde is zeker nodig!

Wanneer ga ik mijn puinbak bestellen?

Wanneer u uw lijst af gaat werken, komt u vanzelf aan bij het puntje van een puinbak bestellen. Hoewel wij van Afvalcontainers Drechtsteden vaak binnen 24 uur al kunnen leveren, is het aan te raden om dit alsnog wel gewoon zo snel mogelijk te doen. Van uw hele lijst is dit namelijk misschien wel één van de meest simpele en snelle taken om uit te voeren. Uw lijst wordt op deze manier snel korter door deze kleine en eenvoudige dingen zo snel mogelijk gedaan te krijgen. Hiermee behoudt u gemakkelijk het overzicht en verloopt uw klus zo snel en soepel mogelijk.

Ik wil vandaag nog mijn puinbak bestellen, en nu?

Een puinbak bestellen verloopt snel en veilig via onze webshop. Afhankelijk van de afvalstroom die u verwacht kiest u een passend (1) containersoort en vervolgens een passend (2) containerformaat. Naast een puinbak bestellen (ook wel puincontainer), heeft u ook de keuze om te gaan voor een bouwcontainer, grofvuil container, hout container, grondcontainer of groencontainer. Over het algemeen wordt er bij een reguliere verbouwing vaak de keuze gemaakt voor één van de eerste drie van het rijtje of de puinbak. In het geval dat u van plan bent om ook meteen de (voor)tuin mee te pakken, kiest u eventueel ook voor de grondcontainer of groencontainer. Voor meer informatie over hoe een puinbak bestellen in zijn werk gaat, verwijzen wij graag naar onze werkwijze!

Let op: iedere container is gericht op een eigen afvalstroom. Het afval wat wel én niet is toegestaan in de containers, staat bij onze containers vermeld. De grofvuil container en bouwcontainer zijn hierbij gericht op gemengde afvalstromen. Dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor een combinatie van meerdere afvalstromen. Deze containers zijn om deze reden dan ook iets prijziger dan de andere containers.

Puinbak bestellen?

Bekijk ons aanbod en kies de container die past bij uw verbouwing of klus! Hulp nodig bij het bestellen van een puinbak? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op, we helpen u graag!