Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Het te koop zetten van uw huis kan een spannende en stressvolle situatie zijn. Het vraagt namelijk best wat voorbereiding en aandacht. Ziet uw huis er wel schoon en opgeruimd uit? Feit is dat niet iedereen ‘’door een huis heen’’ kan kijken. Het is dus belangrijk om het huis op te knappen zonder er te veel geld in te investeren. Hoe u dat doet leest u in dit blog.

’Nog even’ verbouwen

Over het algemeen wordt het niet aangeraden om op het laatste moment nog even te verbouwen. Vaak is het zo dat er meer geld geïnvesteerd wordt in de verbouwing dan dat u er daadwerkelijk terug voor krijgt. Ook is het mogelijk om met kleinere klusjes het huis op te knappen. Steek het geld dus terug in uw eigen zak om er in uw aanstaande huis zelf van te genieten.

Een kluscontainer huren

Het is belangrijk om uw huis zo goed en netjes mogelijk te presenteren op verkoop websites. Heeft u ook een tuin of balkon? Dan is het ook belangrijk om deze goed bij te houden. Wellicht kijkt u wat kritischer naar uw huis nu u weet dat deze online komt te staan en er eventueel bezichtigingen in zullen plaatsvinden. Logisch! Ruim dus zo zorgvuldig mogelijk op voordat de fotograaf langskomt. Tierelantijntjes, kapotte meubels, de garage en schuur kunnen waarschijnlijk best wel opgeruimd worden. Nu u toch bezig bent met het opruimen van uw huis kunt u net zo goed beginnen met het weggooien van alle prulletjes, kapotte spullen en andere dingen die u niet meer nodig heeft. Hiervoor kunt u verschillende kluscontainers huren. Welke container u nodig hebt ligt aan het afval dat u wilt weggooien.

De tuin opknappen

Voor sommige kopers speelt de tuin een grote rol. Zorg er dus voor dat deze er zo verzorgd, opgeruimd en levendig mogelijk uitziet wanneer de potentiële kopers naar buiten kijken. Ook kan het schelen om nieuwe bloemen en planten te kopen, het gras te maaien en de heg te snoeien. Dit afval kunt u overigens ook kwijt in een kluscontainer voor groenafval.

De voorgevel nakijken

De voorkant van het huis is het eerste wat de kijkers zien, zelfs als over een tijdje misschien wel huizen van plastic afval gemaakt worden. Het is dus belangrijk dat het huis en de voortuin er toegankelijk en netjes uitzien. Haal eventuele fietsen, brommers, onkruid en overhangende takken weg. Zien de muren en de voordeur ook nog netjes uit? Een likje verf kan wonderen doen.

Een kluscontainer huren

Gaat u binnenkort uw huis te koop zetten en wilt u dat deze er tip-top uitziet op de foto’s? Huur dan een afvalcontainer zodat u op een goedkope en eenvoudige manier uw afval kunt afvoeren. Contact opnemen? Dat kan! Bel of mail naar de klantenservice. Wij wensen u alvast veel succes met de verkoop van uw huis.