Houtafval container huren

Wilt u graag voordelig en snel uw hout afvoeren? Afvalcontainers Drechtsteden helpt u graag verder! Bij ons kunt u namelijk voordelig een houtcontainer huren in diverse formaten. Wat de hoeveelheid van uw houtafval ook is, bij ons vindt u altijd een geschikte houtcontainer. U kunt een houtcontainer huren van 3m³, een houtcontainer van 6m³, een houtcontainer van 9m³ en een gesloten houtcontainer van 10m³. Houd er bij de keuze van de houtcontainer altijd rekening mee, dat u de geschatte hoeveelheid houtafval altijd naar boven afrondt. De hoeveelheid houtafval blijkt uiteindelijk altijd wat meer te zijn, dan de hoeveelheid houtafval die u van tevoren in gedachte had. Zo komt u in ieder geval niet voor verrassingen te staan.

Wat mag u afvoeren?

 • Hardboard
 • Geperst hout
 • Zachtboard
 • Kozijnen
 • Houten platen
 • Spaanplaat

Wat mag niet afvoeren?

 • Beschoeiingen
 • Geïmpregneerd hout
 • Bomen
 • Struiken
 • Hout met kunststof
 • Asbest /asbest vergelijkend materiaal

Voordelig een houtcontainer huren

Bij Afvalcontainers Drechtsteden profiteert u van een voordelige prijs. Voor de beste all-in prijs kunt u bij ons al een houtcontainer huren. De prijs is uiteraard afhankelijk van het formaat van de afvalcontainer. Bij deze voordelige prijs zijn een aantal zaken inbegrepen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het ophalen en terugbrengen van de houtcontainer. Wij komen de container namelijk bij u plaatsen en ophalen, dit is bij de prijs inbegrepen. Op het moment dat wij de container bij u hebben geplaatst, mag u acht weken gebruik maken van de container. Bent u bijvoorbeeld eerder klaar met de werkzaamheden? Dan is dat geen probleem, dan komen wij de container eerder bij u ophalen. Eventuele milieutoeslagen zijn ook bij de prijs inbegrepen.

Hout afvoeren op korte termijn

Wilt u graag op korte termijn uw hout afvoeren? Afvalcontainers Drechtsteden helpt u daar graag bij. Als u op werkdagen vóór 12.00 uur een houtcontainer huurt, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende werkdag bij u geleverd wordt. Na uw bestelling komen wij de container bij u leveren. Overigens leveren wij de houtcontainers niet alleen in de regio Drechtsteden, maar in heel Nederland. Dankzij samenwerkingen met diverse partners, kunnen wij de houtcontainer op uw gewenste locatie leveren.

Meer informatie over een houtafval container huren

Op deze pagina leest u alles over het huren van een houtafval container. Naast de houtcontainers verhuren wij ook diverse andere soorten containers, zoals bouwafval containerspuincontainersgrondcontainersgroenafval containers en grofvuil containers. Deze afvalcontainers kunt u eenvoudig huren via onze webshop. Wilt u graag uw houtafval afvoeren en heeft u toch nog vragen over de containers en service van Afvalcontainers Drechtsteden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul eenvoudig het contactformulier in of bel naar 078-6222203. Wij helpen u graag verder.

Vragen? Bel direct: 078-6222203 / Veelgestelde vragen