Grondafval container huren of grond container huren

Wilt u graag een grondcontainer huren bij u op locatie, zodat u zelf niet meerdere keren naar de stortplaats moet rijden? Bij Afvalcontainers Drechtsteden kunt u grond afvoeren door een grondcontainer huren. U mag gedurende een periode van acht weken gebruik maken van de container. Bent u (eerder) klaar met het afvoeren van uw grondafval? Dan komen wij de container bij u ophalen. Het plaatsen en ophalen van de grondcontainer is uiteraard bij deze prijs inbegrepen. Zodra wij de container bij u opgehaald hebben, zorgen wij ervoor dat het grondafval verwerkt wordt. Overigens zijn eventuele milieutoeslagen voor grond afvoeren ook bij de prijs inbegrepen. Bij Afvalcontainers Drechtsteden profiteert u dus van een voordelige prijs!

Wat mag u afvoeren?

 • Zand
 • Veen
 • Aarde
 • Klei
 • Tuinaarde
 • Graszoden
 • Grasmatten

Wat mag niet afvoeren?

Vervuilde grond met bijvoorbeeld:

 • Boomstronken
 • Wortels
 • Grind
 • Olie
 • Hout
 • Plastic
 • Grond vervuild met PFOA

Voorwaarden Grondafval container huren

Bij het inzamelen en afvoeren van vervuilde grond is het noodzakelijk dat Afvalcontainers Drechtsteden uiterst veilig te werk gaat. Zodoende vragen wij uw aandacht en tijd om de extra voorwaarden door te nemen die bij een grondcontainer huren komen kijken.

 • Na ontvangst van uw bestelling plaatsen wij (binnen minimaal 2 werkdagen) de grondcontainer op uw gewenste locatie. Het is helaas niet mogelijk om binnen 24 uur te leveren. Dit heeft te maken met het aanvragen van een afvalstroomnummer.
 • Bovenstaande tarieven voor het afvoeren van een grondcontainer zijn leidend, mits de grond binnen het PFOA-gebied valt. Binnen 48 uur ontvangt u hierover meer informatie. U heeft dan vrijblijvend de mogelijkheid om de grondcontainer te annuleren. Aan het afvoeren van grond binnen het PFOA-gebied zijn andere tarieven van toepassing.

Grond container in diverse formaten

De prijs die u betaalt is overigens ook afhankelijk van het formaat van de container. Zo kunt u een grondcontainer huren van 3m³ of een grondcontainer van 6m³ huren. Zowel voor grote als kleine hoeveelheden grond afvoeren kunt u bij ons terecht. En heeft u de grondcontainer op korte termijn nodig? Dat is geen probleem. Als u op werkdagen vóór 12.00 uur een bestelling plaatst, dan kunnen wij de grondcontainer de volgende werkdag al bij u leveren, indien u dat graag wenst. Zo kunt u snel en gemakkelijk grond afvoeren wanneer het u uitkomt!

Informatie over een grondcontainer huren

Op deze pagina leest u alles over het huren van een grond container en grond afvoeren. Hiernaast ziet u welk type afval u wel of niet mag afvoeren met een grondafval container. Wilt u graag zand, veen, aarde, klei, tuinaarde, graszoden of grasmatten afvoeren? Dan behoort uw afval tot grond afvoeren en kunt u kiezen voor een grondcontainer van Afvalcontainers Drechtsteden.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier of kunt u ons bellen op het telefoonnummer: 078-6222203.

Vragen? Bel direct: 078-6222203 / Veelgestelde vragen

Grondcontainer huren in regio Drechtsteden

Bij Afvalcontainers Drechtsteden bent u naast een voordelige prijs ook verzekerd van een goede service bij het huren van een grond container. Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, komen wij de grond container plaatsen op uw gewenste locatie. Hierdoor kunt u grond afvoeren vanaf de locatie van uw klus of project en bent u niet genoodzaakt om deze locatie te verlaten voor grond afvoeren.

 

Bent u niet woonachtig in de regio Drechtsteden? Geen probleem! Dankzij samenwerkingen met diverse partners leveren wij grondcontainers in heel Nederland. Naast grondcontainers kunt u bij ons ook diverse andere containers huren in verschillende formaten. De keuze voor de juiste afvalcontainer is afhankelijk van het type afval en de hoeveelheid afval. Wij leveren naast grondcontainers ook bouwafval containers, houtcontainers, groenafval containers, puincontainers en grofvuil containers. Lees meer over onze andere afvalcontainers dan de grond container op onze website.

Grond afvoeren? Huur een geschikte grondcontainer

De keuze voor een afvalcontainer is afhankelijk van het type afval en de hoeveelheid afval, dat u graag wil afvoeren. Twijfelt u over de juiste keuze voor een geschikte afvalcontainer, omdat u naast grond afvoeren ook ander afval wil afvoeren? Dan helpen wij u graag verder. Een grondcontainer huren is geschikt voor grond afvoeren en daarmee de volgende types afval: zand, veen, aarde, klei, tuinaarde, graszoden en grasmatten. Wilt u graag hout, plastic, glaswol of gips afvoeren? Dan kunt u in dat geval kiezen voor een bouwafval container. Voor meer informatie over een grondcontainer huren kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Naast het type afval dient u ook rekening te houden met de hoeveelheid grondafval. Zo heeft u de keuze uit een grondcontainer van 3m³ of 6m³. Wij adviseren u om van tevoren in te schatten hoeveel grondafval u denkt af te voeren. We raden u aan om deze verwachte hoeveelheid grondafval altijd naar boven af te ronden in de grond container. Uit ervaring weten we namelijk dat de werkelijke hoeveelheid afval over het algemeen altijd wat meer is, of dit nu gaat om grond afvoeren of een ander type soort afval afvoeren.