Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Container huren Ridderkerk

Container huren Ridderkerk

Bent u van plan binnenkort met een verbouwing te starten of eens flink te gaan klussen in de tuin? Dan is de kans groot dat u veel afval en/of grofvuil in Ridderkerk wilt weggooien. Een afvalcontainer huren in Ridderkerk is dan de ideale oplossing om snel en eenvoudig uw afval af te voeren. Bij Afvalcontainers Drechtsteden bieden we een breed assortiment containers aan, geschikt voor elke klus. Lees verder over de mogelijkheden bij Afvalcontainers Drechtsteden en over het huren van een container in Ridderkerk.

Waarom zou u een container huren in Ridderkerk?

Er zijn verschillende redenen waarom een container huren in Ridderkerk praktischer is dan het rijden naar de milieustraat. Allereerst bespaart het u veel tijd en stress, omdat u zelf niet op pad hoeft voor het afvoeren van uw afval in Ridderkerk. Daarnaast moet u in de meeste gevallen beschikken over een ruim voertuig zoals een grote auto, een aanhangwagen of zelfs een bestelbus, om het afval überhaupt zelf af te kunnen voeren. Mocht u dit zelf niet hebben, moet u op zoek gaan naar een geschikt verhuurbedrijf dat dit tegen een voordelig tarief aanbiedt.

Container huren Ridderkerk

Voordelen op financieel vlak

Gelijk vanaf het eerste moment weten waar u aan toe bent? Wel bij Afvalcontainers Drechtsteden! Wij hanteren voordelige all-in tarieven voor al onze diensten. Standaardkosten voor het huren van een container zijn al inbegrepen bij onze prijzen. Zo zijn onder andere de kosten voor het afvoeren van uw afval, het ophalen en plaatsen van uw container en mogelijke milieutoeslagen al meegerekend. Dit voorkomt situaties waarin u onverwachtse kosten tegenkomt.

Milieu gerelateerde voordelen

Mocht u besluiten een container te huren in de omgeving van Ridderkerk, bewijst u het milieu ook nog eens een goede dienst. U draagt zo bij aan een zo goed mogelijke afvalscheiding. U voert al uw afval in Ridderkerk af met onze containers. Vervolgens halen wij de container op de door u gewenste locatie op en al het containerafval wat wij binnenkrijgen, wordt vervolgens weer hergebruikt. Dit zorgt ervoor dat er wereldwijd steeds minder afval verbrand hoeft te worden en er steeds minder nieuwe grondstoffen nodig zijn.

Wat mag er niet in een standaard afvalcontainer worden gegooid?

Om niet achteraf voor een probleem te komen staan, willen we u erop wijzen dat de container niet te hoog beladen mag worden. Wij hanteren een maximale hoogte van 20 cm boven de rand van de container. Ook willen u vriendelijk verzoeken rekening te houden met asbesthoudende materialen. Het is verboden deze schadelijke materialen met ander afval in een reguliere afvalcontainer af te voeren. Mocht u twijfelen over uw afvalstroom, kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie. In goed overleg kan Afvalcontainers Drechtsteden voor een kleine vergoeding ook uw risicovolle materialen veilig afvoeren.

Bekijk onze werkwijze

Welke soorten containers kunt u huren in Ridderkerk?

Bij Afvalcontainers Drechtsteden snappen we dat de ene klus meer afval met zich meebrengt dan de andere klus. Ons aanbod bestaat dan ook uit containers van 3m³, 6m³ en 9m³, met een mogelijke optie om de container van 9m³ in een gesloten variant bij ons te huren.

Uit eigen ervaring, en reacties van klanten, is gebleken dat u bij twijfel altijd beter voor een grotere variant kunt kiezen dan u vooraf nodig denkt te hebben. De hoeveelheid afval valt vaak namelijk hoger uit dan gedacht en met het kiezen van een grotere container komt u nooit voor het probleem te staan dat uw container te klein is.  Als ijkpunt kunt u in ieder geval nemen dat iedere m³ de ruimte biedt voor 10 kruiwagens vol met afval. Als uiteindelijk blijkt dat de container niet groot genoeg is, kunt u via onze website eenvoudig een leeg exemplaar bestellen en aangeven dat het om een containerwissel gaat. Zo komen we de lege container bij u plaatsen en zullen we uw volle container direct afvoeren.

Gemakkelijk en snel een afvalcontainer huren in Ridderkerk

Het is nog nooit zo makkelijk geweest een afvalcontainer in Ridderkerk te huren. U hoeft alleen maar de juiste soort container te kiezen in combinatie met het juiste formaat. Om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden, staat op elke containerpagina beschreven welke afvalstromen u wel en niet met de desbetreffende container mag afvoeren. Heeft u toch twijfels over uw keuze? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies over de juiste container voor uw klus!

Vervolgens moet u in het bestelproces de keuze maken op welke dag u de container geleverd wilt hebben en rekent u eenvoudig online af middels iDeal. Bestelt u een container voor 12.00 uur op een doordeweekse dag? Dan wordt de container vaak (indien gewenst) de volgende dag al geleverd. Heeft u de container niet meer nodig of zit deze helemaal vol? Dan kunt u via onze website een afspraak maken voor het ophalen of laten wisselen van de container. Wij verzoeken u om in ieder geval aanwezig te zijn op het moment dat de container wordt geplaatst, om samen de geschikte locatie voor de container te bepalen. Op het moment dat wij uw volle container op komen halen, is dit niet nodig.

Wat zijn belangrijke zaken die u vooraf moet weten?

Er zijn nog een paar belangrijke zaken waar we u vooraf al van op de hoogte willen stellen als u een container wilt huren in Ridderkerk. Als de container op de openbare weg komt te staan, zal u in sommige gevallen vooraf al een vergunning aan moeten vragen. Wij raden u dan ook aan dit uit te zoeken voordat u de container bestelt. Daarnaast vragen we u ook om ons op de hoogte te stellen van de bereikbaarheid van de specifieke plaats waar de container moet komen te staan. Is deze moeilijk te bereiken? Dan kijken we graag met u mee naar een geschikte oplossing.

Vanaf het moment van plaatsen kunt u in ieder geval 8 weken gebruikmaken van onze container. Dat is standaard bij onze containertarieven inbegrepen en hier hoeft u dan ook geen extra huurtarief voor te betalen. Woont u niet in de omgeving van Ridderkerk? Geen zorgen, wij leveren ook containers in Dordrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik Ido Ambacht en andere plaatsen in de regio Drechtsteden!

Klantervaring

Intussen benieuwd naar wat onze klanten zeggen over ons? Lees hier alle reviews!