Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Wilt u binnenkort de badkamer slopen, verbouwen of renoveren? Dan is het verstandig om van te voren een plannetje te maken. Bedenk van te voren waar u gaat beginnen, wanneer u ongeveer klaar wilt zijn en wanneer u een afvalcontainer laat plaatsen. Zodra u uw wensen op papier heeft, kunt u een afvalcontainer bestellen in onze webshop.

Oude badkamer afvoeren: de benodigdheden

Wanneer u een badkamer gaat verbouwen komt daar ongetwijfeld afval bij kijken, of dit nu een kleine badkamer is of een grote. In dit blog richten we ons op het verbouwen van een kleinere badkamer.

Als u een kleine badkamer gaat slopen, renoveren of verbouwen komt daar minder afval bij vrij dan bij een grote afvalcontainer. We adviseren u dan ook om een container van 3m3 te huren. Welke container u moet huren ligt volledig aan het soort afval dat u wilt afvoeren. Een groot deel van het afval afkomstig uit een badkamer kan gestort worden in een bouw- en sloopafval container. Als u alleen een muurtje gaat breken of de vloer- of wandtegels gaat afvoeren kunt u een puincontainer huren.

De bouw- en sloopafval container is een aanrader wanneer u veel verschillend afval heeft in kleinere hoeveelheden. Deze container is geschikt voor sanitair, beton, deuren, plastics en isolatiematerialen.

De puincontainer is de ideale container wanneer u vooral steenachtige materialen wilt afvoeren. Denk bijvoorbeeld aan keramische producten zoals het toilet en de wastafel, maar ook aan harde steensoorten en wand- en vloertegels. Zorg er wel voor dat veiligheid voorop staat!

Is uw badkamer 6m3 of kleiner? Dan is een afvalcontainer met een inhoudsmaat van 3m3 groot genoeg. Wilt u meteen deze afvalcontainer bestellen? Bekijk dan hier onze webshop.

Direct een afvalcontainer bestellen

Heeft u de knoop kunnen doorhakken en weet u welke afvalcontainer u moet bestellen? Kies in de webshop dan de container naar wens en laat de rest door ons verzorgen. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Mail of bel ons direct!