Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Container huren Gouda

Container huren Gouda

Als u gaat verhuizen naar de historische stad Gouda of als u uw huis wilt verbouwen nabij de Kaasstad, krijgt u te maken met een hoop afval. In dat geval kunt u bij Afvalcontainers Drechtsteden snel, eenvoudig en voordelig een container huren om dit afval af te voeren. Niets is natuurlijk zo vervelend als het zelf moeten afvoeren van een grote hoeveelheid afval. Daarom is het een stuk handiger om ervoor te kiezen een container te huren in Gouda. Bent u dus dringend op zoek naar een container om te huren in Gouda of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Container huren nabij Gouda voor al uw afval

Wij begrijpen dat iedere klus anders is en daarom bieden wij ook containers in verschillende soorten en maten aan. U heeft bij ons de keuze uit containers van 3m³, 6m³, 9m³ en 9m³ in een gesloten uitvoering. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest u het gewenste formaat. Wij adviseren altijd om een ruimere inschatting te maken en bij twijfel een groter formaat te nemen dan u verwacht nodig te hebben. Als hulpmiddel kunt u de volgende vuistregel gebruiken: in 1m3 aan container ruimte kunt u ongeveer 10 kruiwagens aan afval kwijt. Kiest u de kleinste container (3m3), dan kunt u daar dus 30 kruiwagens aan afval in kwijt. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee! Stel al uw vragen gerust telefonisch via 078-6222203 of via het contactformulier.

Container huren

Soorten afvalcontainers

Bij Afvalcontainers Drechtsteden kunt u diverse afvalcontainers huren in Gouda voor verschillende afvalstromen. Door gebruik te maken van de juiste container in Gouda zorgt u ervoor dat het afval goed gescheiden wordt en gemakkelijker kan worden hergebruikt. Zo profiteert u met een container niet alleen van gemak bij uw klus, maar draagt u ook bij aan een schoner milieu! Bij ons kunt u de volgende containers huren in Gouda:

Puinafval

In de puincontainer kunt u grof afval kwijt van een verbouwing of renovatie. Denk bijvoorbeeld aan beton, metselwerk, stenen grind, klinkers, natuursteen en kalkzandsteen.

Grondafvalcontainers

In deze container kunt u verschillende grondsoorten afvoeren, zoals zand, veen, aarde, klei, tuinaarde, graszoden en grasmatten.

Groenafval

Wij bieden ook een afvalcontainer in Gouda voor uw groenafval. Deze kan van pas komen als u tijdens uw tuinonderhoud niet genoeg heeft aan de GFT-container. U kunt in een groenafval container onder andere takken, snoeiafval, hooi, stro, plantenresten, struiken en boomstammen kwijt.

Bouwafval

De bouwafvalcontainer is de perfecte container voor glas, vloerbedekking, papier en karton, gips, gibo, plastic, kunststof, hout en puin en grofvuil. Deze kan goed van pas komen tijdens een verbouwing.

Houtcontainers

Deze container is uitermate geschikt om houtsoorten af te voeren die u in of rondom uw huis tegenkomt bij een verbouwing of opruiming, zoals kozijnen, houten platen, spaanplaten, zachtboard, geperst hout en hardboard.

Grofvuil containers

De grofvuilcontainers van afvalcontainers Drechtsteden zijn ideaal als u grotere objecten wilt weggooien, maar u deze niet kwijt kunt bij het gewone afval. Vooral bij een opruiming kan een container huren in Gouda goed van pas komen.

Eenvoudig een goedkope container huren Gouda

Bij ons kunt u gemakkelijk en snel een voordelige container huren in Gouda en omgeving. Een container huren in Gouda is bij Afvalcontainers Drechtsteden in slechts vier muisklikken geregeld. Op onze website selecteert u het juiste type container en het gewenste formaat. Op elke pagina vindt u de belangrijkste informatie over de container, zodat u gemakkelijk en snel een geschikte en betaalbare container kunt huren in Gouda. In de meeste gevallen kunnen wij de container na bestelling binnen 24 uur al leveren. De huurperiode van uw container gaat in vanaf het moment van plaatsing. Bent u klaar met de container? Maak dan een ophaalafspraak, zodat wij uw container zo snel mogelijk weer kunnen ophalen.

Waarom een container huren bij Afvalcontainers Drechtsteden?

Een afvalcontainer huren in Gouda kan op veel gebieden voordelig voor u uitpakken. Allereerst is het natuurlijk de snelste manier om van uw afval af te komen. U bestelt eenvoudig de juiste container via onze website en wij leveren hem op het afgesproken moment. Het enige wat u hoeft te doen, is de container te vullen met uw afval. Daarna halen wij hem weer bij u op of wisselen we hem desgewenst in voor een leeg exemplaar.

Daarnaast profiteert u bij ons van een transparante all-in prijs voor onze diensten. Hierbij zijn de kosten voor het plaatsen en afvoeren van uw container, het verwerken van uw afval, de containerhuur zelf en eventuele milieukosten al inbegrepen bij onze tarieven. Wanneer wij verwachten dat de uiteindelijke kosten toch hoger zijn dan afgesproken of vermeld, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bij het bestellen van de container vragen we u om goed na te denken over een geschikte locatie, met name in de nauwe straten van Gouda. We willen er namelijk zeker van zijn dat onze chauffeurs de gewenste plek voor uw container goed kunnen bereiken. Mocht u twijfelen over uw locatie, kunt u ons telefonisch of per mail bereiken. We denken graag met u mee!

Heeft u hulp nodig?

U kunt een afvalcontainer huren in heel Drechtsteden, maar ook daarbuiten, zoals in Gouda. We bezorgen ook afvalcontainers in de plaatsen Papendrecht, Gorinchem, Krimpenerwaard en Sliedrecht. Staat uw woonplaats er niet bij? Geen probleem, u kunt onze containers huren in heel Nederland.