Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Container huren Barendrecht

Container huren Barendrecht

Gaat u binnenkort klussen in uw tuin of gaat u uw woning verbouwen? Dan is een container huren in Barendrecht de perfecte oplossing om snel en eenvoudig uw afval af te voeren. Wij van Afvalcontainers Drechtsteden voorzien u graag van de juiste container. Wij vertellen u bovendien graag meer over de mogelijkheden en werkwijze voor het huren van een container in Barendrecht.

Wat mag er niet in de standaard afvalcontainer?

Vooraf willen wij u er graag op wijzen dat u de container niet te hoog mag beladen. Het afval mag namelijk maximaal 20 centimeter boven de rand van de container uitsteken. Ook vragen wij u te letten op asbesthoudende materialen. Deze mogen namelijk niet in de doorsnee afvalcontainer worden afgevoerd. Bewaar deze materialen dan ook apart en neem contact met ons op voor verdere vervolgstappen om het afvoeren van asbesthoudende materialen zo veilig mogelijk te houden voor iedereen. Afvalcontainers Drechtsteden kan deze risicovolle materialen namelijk voor een klein bedrag afvoeren.

Container huren Barendrecht

Waarom een container huren in Barendrecht?

Er zijn meerdere redenen waarom een container voor uw deur huren in Barendrecht voordeliger is dan uw afval zelf afvoeren. Ten eerste zal het u een hoop tijd en stress besparen. Wanneer u zelf het afvoeren wilt regelen, moet u er bijvoorbeeld voor zorgen dat u in het bezit bent van een bak om het afval op te slaan en af te voeren. Daarnaast zal u met een grote kofferbak één of vaak zelfs meerdere ritten naar de milieustraat moeten maken of van al uw afval af te komen. Dit kost tijd en moeite die u kunt besparen door een container te huren in Barendrecht bij Afvalcontainers Drechtsteden.

Financiële voordelen

Daarnaast is het ook nog eens gunstig voor uw portemonnee als u via onze diensten een container huurt. Wij hanteren namelijk scherpe all-in tarieven voor onze diensten. Hierbij zijn de kosten voor het afvoeren van uw afval, het plaatsen en ophalen van de container en eventuele milieutoeslagen al inbegrepen. U zult dus niet te maken krijgen met onverwachtse extra kosten. Daarnaast bespaart u ook nog eens op benzinekosten aangezien u zelf nergens meer naartoe hoeft te rijden voor het afvoeren van uw afval.

De voordelen voor het milieu

Daarnaast is een container huren in Barendrecht een milieubewuste keuze. Als u namelijk de juiste container huurt, draagt u bij aan een zo optimaal mogelijke afvalscheiding. Wij zorgen er met onze containerverhuur namelijk voor dat uw afval uiteindelijk hergebruikt kan worden en er dus steeds minder nieuwe grondstoffen moeten worden aangeboord in Nederland en de rest van de wereld.

Makkelijk een container huren

Het huren van een container in Barendrecht gaat heel eenvoudig via onze website. U kiest de juiste containersoort en selecteert het juiste formaat. Op elke containerpagina staat beschreven welk afval u er wel en niet in mag deponeren. Twijfelt u of u de juiste container heeft geselecteerd? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag. Onze algemene voorwaarden en veelgestelde vragenpagina kunnen u wellicht al een eind op weg helpen.

Vervolgens kiest u de gewenste datum voor het plaatsen van de container en betaalt u eenvoudig via iDeal. Bestelt u de container op een doordeweekse dag vóór 12.00 uur? Dan kunnen we de container vaak al de volgende dag bij u leveren. Wij vertrouwen erop dat u zorgvuldig met onze containers omgaat en daarom hoeft u dan ook geen borgkosten te betalen bij Afvalcontainers Drechtsteden. Is de container vol of heeft u hem niet meer nodig? Dan maakt u net zo eenvoudig een afspraak via onze site. Bij het plaatsen van de container vragen we u aanwezig te zijn. Bij het ophalen van de container is dat echter niet nodig.

Soorten containers die u kunt huren in Barendrecht

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten containers. Voor iedere afvalstroom hebben we namelijk een passende container. Wanneer u bijvoorbeeld bezig bent in uw tuin, dan kan onze groenafvalcontainer of houtcontainer goed van pas komen. Bent u juist bezig met een grote opruiming en heeft u spullen die niet in uw eigen container passen? Dan raden we u aan om de grofvuilcontainer te kiezen. Daarnaast kunt u bij ons ook een bouwafval container, grondafvalcontainer en een puincontainer huren.

Verschil in grootte containers.

Uiteraard is ook niet iedere klus even groot, vandaar dat u bij ons zowel een kleine als een grote container kunt huren in Barendrecht. Ons aanbod bestaat uit containers van 3m³, 6m³ en 9m³, waarbij de container van 9m³ ook verkrijgbaar is in een gesloten variant.

Onze ervaring is dat het beter is om een ruime schatting te maken van de hoeveelheid afval. U kunt de volgende vuistregel gebruiken bij het uitkiezen van uw container: in elke m³ aan containerruimte kunt u ongeveer 10 kruiwagens aan afval kwijt. Als de bestelde container niet groot genoeg is om al het afval af te voeren, is dat doorgaans geen probleem. Via onze website kunt u eenvoudig een afspraak maken om de container te wisselen voor een leeg exemplaar.

Wat moet u vooraf weten over het huren?

Er zijn nog enkele praktische zaken waarvan u op de hoogte moet zijn als u een container wilt huren in Barendrecht. Als u een container aan de openbare weg wilt plaatsen, heeft u in sommige gevallen een vergunning nodig. Vraag bij uw gemeente na of dat het geval is. Ook vragen wij u om bij het huren van de container in Barendrecht te letten op de bereikbaarheid van de plek waar u de container wilt hebben. Is deze moeilijk toegankelijk? Neem dan contact met ons op en wij kijken met u mee. De container mag u 8 weken laten staan. Wilt u deze langer huren? Dan reken wij een klein extra tarief. Ook dan vragen wij u om dit telefonisch aan ons door te geven. Woont u niet in Barendrecht? Dat is geen probleem, want wij leveren containers in heel Nederland, dus ook in Hendrik Ido Ambacht, Heerjansdam of Sliedrecht.