Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Check dan snel ons containeraanbod! Bij Afvalcontainers Drechtsteden hebben we diverse bouwbakken voor uw verbouwing of klus en deze nemen we dan ook graag met u door. Geen bouwbakje maar een flinke bouwbak nodig? Ook dat is geen probleem! Alle containers zijn bij ons beschikbaar in diverse formaten en varianten en zo kiest u het formaat die aansluit bij uw afvalstroom! Meer weten? Lees dan snel verder!

Welke container is mijn ideale bouwbakje?

Wanneer u een bouwbakje zoekt voor uw bouw- en sloopafval, kiest u bij Afvalcontainers Drechtsteden voor de bouwcontainer! Niet schrikken, dit is inderdaad een van de duurdere containers omdat deze container gericht is op gemengd afval en dat wil zeggen dat er meerdere soorten afval in de container afgevoerd kunnen worden. U hoeft uw afvalstromen dan ook vaak niet extreem te scheiden in deze container, het enige wat u moet doen is in de gaten houden welke afvalstromen toegestaan zijn in uw bouwbakje. Heeft u te maken met een losse afvalstroom zoals houtafval of puinafval? Kies dan bijvoorbeeld voor de goedkope houtcontainer of puincontainer.

Wat betreft het formaat van uw bouwbakje (of bouwbak) heeft u de keuze uit een bouwbakje van 3m3, 6m3 of 9m3. Bij de 9m3 heeft u vervolgens de keuze uit een open of gesloten variant, waarbij de gesloten variant de inhoud van uw afvalcontainer beschermt tegen extreme weersomstandigheden en ongewenst afval van andere buurtbewoners.

Welke afvalstroom kan ik kwijt in een bouwbak?

Bij het huren van een bouwbakje is het van belang om goed na te gaan of de bouw container geschikt is voor al uw afvalstromen. De richtlijnen voor de bouwafval container zijn namelijk als volgt:

Toegestaan: glas, grofvuil, vloerbedekking, papier en karton, gips, gibo, plastic en kunststof, hout, puin.

Niet toegestaan: accu’s, olie, vetresten, autobanden, koelkasten, dakafval, asbest/asbest vergelijkend materiaal.

Staat uw afvalstroom er niet tussen? Dan is een andere container wellicht geschikter voor uw afvalstroom. Wanneer u twijfelt of uw afvalstroom toegestaan is in de bouwafval container, willen wij u vragen om contact met ons op te nemen.

Hoe werkt het huren van een bouwbakje?

Een bouwbakje huren doet u snel, veilig én gemakkelijk via onze webshop. Wanneer u op werkdagen voor 16.00 bestelt, kunnen wij container vanaf de eerstvolgende werkdag al leveren. Na plaatsing heeft u de bouwbak voor een periode naar keuze volledig tot uw beschikking en vult u de container met uw afvalstroom. Wanneer u klaar bent met het huren van de bouwbak, dient u een ophaalverzoek in via onze website en vervolgens zullen wij de container binnen drie werkdagen na da doorgegeven datum op komen halen! Voor een uitgebreid overzicht van hoe een vuilcontainer huren in zijn werk gaat bij Afvalcontainers Drechtsteden, verwijzen wij u graag door naar de pagina onze werkwijze.

Is een bouwbakje niet de container die u zoekt?

Check dan snel alle andere containers in ons aanbod en vind de regio container die past bij uw situatie! Hulp vragen over het huren van een bouwbakje of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste container? Neem dan contact met ons op!