Bouwafval container huren

Heeft u binnenkort een verbouwing op de planning staan en wilt u te zijner tijd graag gemakkelijk uw bouwafval afvoeren? Bij Afvalcontainers Drechtsteden kunt u snel en voordelig een bouwafval container huren tegen de beste prijs. Een bouwafval container huren is mogelijk in diverse formaten, waaronder de bouwafval container 3m³, bouwafval container 6m³, bouwafval container 9m³ en de gesloten bouwafval container 9m³. Zo is er altijd een bouwafval container die geschikt is voor uw situatie en de bijbehorende hoeveelheid afval.

Wat mag u afvoeren?

 • Glas
 • Grofvuil
 • Vloerbedekking
 • Papier en karton
 • Gips
 • Gibo
 • Plastic en kunststof
 • Hout
 • Puin

Wat mag niet afvoeren?

 • Matrassen
 • Elektronische apparaten
 • Accu’s
 • Olie
 • Vloeistoffen
 • Vetresten
 • Autobanden
 • Dakafval
 • Chemisch afval
 • Asbest/asbestgelijkend materiaal

Bouwcontainer huren

Een bouwafval container huren kent een aantal voordelen. Met een bouwcontainer hoeft u niet meerdere keren naar de stortplaats te rijden. Bij Afvalcontainers Drechtsteden profiteert u namelijk van onze complete ophaalservice bij een bouwafval container huren, welke is inbegrepen in onze prijzen van een bouwcontainer huren. Na uw bestelling komen wij de bouwafval container bij u plaatsen op de locatie naar keuze. Bent u klaar met de werkzaamheden? Dan komen wij de bouwcontainer uiteraard ook weer bij u ophalen zodat wij het bouwafval kunnen verwerken. Zelf hoeft u zich dus niet bezig te houden met het ophalen en terugbrengen van de bouwafval container met een bouwafval container huren. Het afvoeren van bouwafval is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Lees hier klantervaringen en ontdek meer over onze fijne service.

Prijzen bouwcontainer huren

De service die wij leveren bij een bouwafval container huren omvat zowel het plaatsen als ophalen van de bouwcontainer en is uiteraard ook bij de prijs van een bouwafval container huren inbegrepen, hetzelfde geldt voor het afvoeren en verwerken van bouwafval en voor eventuele milieutoeslagen: ook deze worden vooraf meegerekend in de prijs van een bouwcontainer huren. Bij Afvalcontainers Drechtsteden kunt u dan ook profiteren van een bouwafval container huren voor de beste prijs, zonder dat je later voor verrassingen komt te staan. Kortom, wilt u graag gemakkelijk en goedkoop bouwafval afvoeren? Dan kun je het best een bouwcontainer huren bij Afvalcontainers Drechtsteden!

Kies voor een bouwafval container 3m³, bouwafval container 6m³ of bouwafval container 9m³

Een bouwafval container huren kan bij Afvalcontainers Drechtsteden in diverse formaten. Hierboven vindt u een overzicht van de verschillende groottes bouwafval containers in ons aanbod. Op deze pagina leest u alles over een bouwafval container huren. Hiernaast vindt u een opsomming van de soorten afval die geschikt zijn voor een bouwafval container. Staat uw type afval niet in het lijstje? Kijk dan bij de andere afvalcontainers die wij aanbieden.

Heeft u na het lezen van deze pagina alsnog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Benieuwd naar de ervaring van andere klanten? Lees hier al onze reviews!

Vragen? Bel direct: 078-6222203 / Veelgestelde vragen.

Een bouwafval container huren in Drechtsteden

Bij Afvalcontainers Drechtsteden kunt u een bouwafval container huren en deze op uw gewenste locatie laten bezorgen. Bent u niet woonachtig in de regio Drechtsteden? Dat is geen enkel probleem. Dankzij diverse samenwerkingen met partners, leveren wij diverse afvalcontainers in heel Nederland. Zo kunt u overal in het land voordelig een bouwcontainer huren voor al uw bouwafval. Overigens kunt u bij ons niet alleen terecht voor een bouwafval container huren maar ook voor het huren van diverse andere containers in verschillende formaten, zoals houtcontainersgroenafval containers, grofvuil containersgrondcontainers en puincontainers. Ook deze afvalcontainers zijn eenvoudig te vinden via onze webshop.

Bouwafval container afvoeren

Wilt u graag bouwafval afvoeren maar weet u niet zo goed welke container geschikt is voor uw situatie specifiek? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag op weg bij het vinden van de juiste afvalcontainer met een geschikt formaat en voor het juiste type afval. Het is namelijk belangrijk dat u direct een goede keuze maakt bij een bouwcontainer huren. Wilt u graag afval afvoeren zoals plastic, hout, glaswol en dergelijke? Dan kunt u kiezen voor een bouwcontainer. Wilt u alleen schoon puin afvoeren? Dan is een puincontainer huren geschikter.

Bouwafval container huren formaten

Tenslotte dient u ook nog rekening te houden met de verschillende formaten van een bouwcontainer bij een bouwcontainer huren, en dan bedoelen we me name de hoeveelheid bouwafval die je verwacht. Bij Afvalcontainers Drechtsteden heeft u namelijk de keuze uit een bouwcontainer van 3m³, een bouwcontainer van 6m³, een bouwcontainer van 9m³ of een gesloten bouwcontainer van 9m³. Het is dan ook belangrijk om bij een bouwcontainer huren goed te letten op de schatting van het verwachtte bouwafval en dat deze schattig naar boven wordt afgerond. Uit ervaring weten we dat de hoeveelheid bouwafval in werkelijkheid altijd iets meer is bij een bouwcontainer huren, dan dat men in eerste instantie verwacht had alvorens men het proces van een bouwcontainer huren startte. Heeft u de geschikte bouwcontainer gevonden? Dan kunt u eenvoudig de bouwcontainer huren via onze webshop.