Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Staat er binnenkort een verbouwing op de planning? Laat Afvalcontainers Drechtsteden u helpen! Als containeraanbieder met jaren aan kennis en ervaring, hebben wij namelijk alles wat er nodig is om afval afvoeren gemakkelijk, veilig én snel te maken voor iedere verbouwing of klus. Met het huren van een container, zorgen wij er namelijk voor dat u het grofvuil Dordrecht naar uw voordeur haalt, in plaats van dat u zelf naar het grofvuil Dordrecht moet rijden voor het afvoeren van afval. Hoe dat werkt? Lees snel verder, dan leggen we het uit!

Zeg gedag tegen het grofvuil Dordrecht

Met het huren van een container haalt u het grofvuil Dordrecht naar uw voordeur doordat u afval simpelweg vanaf uw voordeur al kunt afvoeren, in plaats van bij de milieustraat van het grofvuil Dordrecht. Voor iedere afvalstroom hebben wij namelijk een geschikte container in diverse formaten. Wanneer de container vol is of wanneer u klaar bent met de container, zorgen wij er vervolgens voor dat de container afgevoerd wordt. Het afval uit de container zullen wij hierna verwerken en recyclen, waarmee afval een tweede leven krijgt. Het huren van een container is daarmee net zo milieuvriendelijk als de afvalverwerking bij het grofvuil Dordrecht en misschien zelfs milieuvriendelijker. Doordat wij bij Afvalcontainers Drechtsteden namelijk de meest efficiënte routes plannen, verwezenlijken wij een stuk lagere CO2-uitstoot dan het geheel aan particuliere ritten naar het grofvuil Dordrecht.

Hoe werkt het huren van een container?

Het huren van een container doet u bij Afvalcontainers Drechtsteden in slechts enkele stappen. Alle containers zijn te bestellen via onze webshop en te betalen via iDEAL. Bij alle prijzen in de webshop spreken we van scherpe all-in prijzen waarbij de volgende overige kosten al zijn inbegrepen:

– Het plaatsen van de container
– Het afvoeren van de container
– 4 weken containerhuur
– Afvalverwerking
– Eventuele milieutoeslagen

Indien u op werkdagen voor 16.00 bestelt, zijn de containers vaak al binnen 24 uur te leveren. Voor het ophalen van de container maakt u zelf een afspraak. Wij komen de container dan ook niet automatisch ophalen, waardoor u zelf grip hebt op de huurperiode van de container. Wanneer u de container langer dan vier weken wilt laten staan, kan dit voor een tarief van €2,- (excl. BTW) per extra dag. Het huren van een container biedt daarmee duidelijkheid en gemak bij uw klus en kost in tegenstelling tot het afvoeren van afval bij het grofvuil Dordrecht maar weinig moeite.

Bij het grofvuil Dordrecht moet ik mijn afval scheiden. Moet dat bij een container ook?

Ja. Net zoals bij het grofvuil Dordrecht, is het bij het huren van een container ook van belang dat afval gescheiden wordt. Alleen dan is het namelijk mogelijk om zo veel mogelijk afval op een dusdanige manier te verwerken dat het een tweede leven krijgt. Net als bij het grofvuil Dordrecht maken we dan ook onderscheid tussen diverse afvalstromen: bouwafval, puinafval, grofvuil, grondafval, houtafval en grondafval. Let op! Bouwafval en grofvuil zijn afvalstromen die bestaan uit een combinatie van meerdere afvalstromen. Bij het huren van deze containers is afvalscheiding in minder mate aan de orde en hoeft u in tegenstelling tot bij het grofvuil Dordrecht hier wat minder op te letten.

Een container bestellen in regio Drechtsteden?

Een bouwbakje huren voor uw klus? Bekijk dan snel ons aanbod aan containers en kies de container die past bij uw klus.

Vragen over het huren van een container? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We helpen u graag!