Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Een afvalcontainer 6m3 is een mooi containerformaat voor het deponeren van afval bij een verbouwing of verhuizing. De container heeft een afmeting van 350cm x 180cm x 100cm en daar kunt u dus zeker 75 gevulde kruiwagens in deponeren. Afvalcontainers Drechtsteden biedt 6m3 containers voor diverse afvalsoorten, zoals bouwafval, puin afval, grofvuil, grondafval, hout en groenafval.

Meteen al vragen over het huren van een afvalcontainer 6m3 of een van onze andere containers in het aanbod? Neem dan direct contact met ons op, we helpen u graag!

Hoe werkt het bestellen van een container?

Heel erg simpel! Het bestellen van een container is in slechts vier gemakkelijke stappen gebeurd. Hieronder stap voor stap uitgelegd:

Stap 1: Kies de gewenste afvalcontainer en klik op ‘direct bestellen’.

Stap 2: Vul uw gegevens in en de locatie waar de container geplaatst mag worden. Nadat u alles heeft ingevuld en akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden klikt u op ‘bestelling plaatsen’.

Stap 3: Kies de gewenste bank en rond de betaling van de container af via iDEAL. Zodra de betaling is afgerond ontvangt u een bevestigingsmail inclusief factuur.

Stap 4: De container wordt op de afgesproken datum en locatie afgeleverd.

Is uw container eerder vol dan dat u in gedachten had? Dan kunt u via de website een ophaalafspraak maken zodat wij de container zo snel mogelijk kunnen komen ophalen! Let op: Geen ophaalafspraak? Dan komen wij de container niet ophalen. Lees hier meer over containerverhuur en waar u op moet letten.

Alles voor een voordelig all-in tarief

Bij Afvalcontainers Drechtsteden betaalt u voordelige en transparante all-in bedragen voor het huren van een container. De kosten voor het plaatsen van de container, het afvoeren van de container (inclusief het verwerken van het afval) en 4 weken containerhuur zijn al meegenomen in onze prijzen. Hiermee komt u niet voor verassingen te staan en weet u van tevoren waar u aan toe bent.

Let op: bij het niet volgen van de richtlijnen voor het huren van een afvalcontainer kunnen wel degelijk eventuele extra kosten volgen. Deze gelden enkel wanneer u ander afval in de container deponeert dan waarvoor de container bedoeld is. Hetzelfde geldt voor een situatie waarbij u het afval uit de container meer dan 20 boven de rand laat uitsteken, dit is namelijk niet toegestaan in onze containers. Bij meer dan 60 cm wordt de container ook niet eens meer meegenomen in verband met veiligheidsredenen.

Een andere afvalstroom in gedachten?

Dat kan en is zeker geen probleem! Wanneer u de container al op locatie heeft, kunt u altijd nog switchen van afvalstoom die u in uw afvalcontainer 6m3 gaat deponeren. Laat dit tijdig weten, mocht het afval namelijk duurder zijn dan de afvalstoom waarvoor u de container had besteld ontvangt u een aanvullende factuur via een bijbetalingslink van iDEAL. Indien de afvalstroom goedkoper is ontvangt u het verschil binnen 5 werkdagen terug van ons!

Meteen een 6m3 container bestellen?

Neem dan snel een kijkje op onze webshop en bestel de container die het beste past bij uw klus. Heeft u vragen over het huren van een afvalcontainer 6m3 of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een passende container? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag!